Sunday, December 13, 2009

renungkan dan selamat beramal. . .



"secara realiti nya,
si cantik xsemestinya menjamin kebahagiaan,
si buruk rupa pula xsemestinya perangai dia baik"
betol ke tidak??? (ala2 datin wan abe)


Saturday, December 12, 2009

What Eva!!! Talk TO MY HAND!!!


WHAT EVER!!!
im sick of this. . .
such a pathetic. . .
im not joking but you're. . .

TALK TO MY HAND!!!



Thursday, December 10, 2009

ma lucky 23


sy mg suka no 2 n 3 sbb no ni bertuah sgt pada sy. . .
anything yg perlukan no, mesti sy pilih no ni. . .
byk gak kenangan ngn no ni. . .
arap no ni salu kasi tuah kat aku. . .
luv u 2 n 3!!!!
XOXO

Wednesday, December 9, 2009

show me the meaning of being lonely. . .





kekadang siapa menduga yg kita akan hidup sendiri dan keseorangan. . Namun itulah hakikat nya kalau kita merasakan tiada insan yg tersayang di sisi kita. . . Kekadang rasa sunyi, kekadang rasa best juga sebab kita bebas melakukan apa sahaja yg kita mahukan. Namun kita tak boleh menipu diri kita yg kita perlukan seseorang untuk berada di sisi kita. . . Lumrah hidup ada yg beteman, ada yg keseorangan yg sedang menanti sinar keceriaan hidup berteman. Tapi aku pasrah sahaja bila tidak berteman. Akan ku tunggu saat jelmanya ceria dalam hidup aku lagi. . .


Tuesday, December 8, 2009

makin hari makin CERIA. . .


Kenapa aku makin hari hari makinceria??? sebab hidup ini hanya sekali, so aku pilih untuk hidup ceria di samping my family, kawan-kawan, orang yang aku sayangi, dan juga orang yg aku kenali. Kawan-kawan aku pun makin bertambah membuatklan hidup aku lebih bermakna. Masalah memang tetap ada, tapi aku akan selesaikan secepat yang mungkin agar tidak menjadi halangan untuk aku hidup ceria. By the way, aku harapkan kAwan-kawan kat luar sana pun sama macam aku. Tentukan hidup kita agar hidup kita lebih bermakna. so jom kita CERIA!!!!


Monday, December 7, 2009

oh oh oh oh oh. . . OBSESSED!!!


i was like. . . why you are so obsessed with me??? smpai sggop nk haru birukan hidup sy??? tahu la suka kat sy tp jgn la smpai menyusahkan hidup sy. . . ntah la, xsgka plak nk jd cmni. . . n sy harap awk xgnggu lg hisup sy. . . sy da mls nk kustkan fikiran ngn probs yg cmni. . . if awk sygkan sy, tlg hentikan suma ni. . . sy ada hidup sy sndri n awk pun ada hidup sndiri. . .




Wednesday, October 14, 2009

dO i CarE??? YUP!!!

OMG. . . such a long long time da i xupdate ma blog. . . cm excited plak nk tulis sumthing. . . mmm there are lot of things happened along. . . nk cakap susah, xckp cm susah la jugak. . . so i take dis a lil time 2 express maself. . . byk suka duka yg trjadi for a few months ago. . . tp apa yg i nk ckp kat cni jgn la korang saling tunding menunding jari kat sesapa pun. . . bukan stakat tunding menunding, jeling juling pun jgn!!! if sumthing made u worried about, just tell da rite person okai??? kita kan lama lagi nk berkekalan. . . lagi 2 tahun kot. . . 2 pun kalau jodoh n umor pjg la. . . so f2f n talk slowly n nicely so dat everything happened cud be settle down. . . i luv maself, ma family, ma lover, ma bro, ma FRENZ!!! BE GUD. . . MAY GOD BLESS US . . . AMIN. . .



Monday, June 29, 2009

hEPPy BesdAY tO ME. . .



H
ePpY 22nd BesDaY !!!



Wednesday, June 17, 2009

Monday, June 15, 2009

Friday, June 12, 2009

Thursday, March 5, 2009

@ ma starz LG


me with yani a.k.a clone of jaclyn victor!!!




Wednesday, February 25, 2009

Friday, February 20, 2009

@ ALLY. . .

@ ALLY. . .
guests: Jue Aziz n Wan Norazlin
topic : chenta. . . huhuhuhu






with kak wan. . .
yg pnting i sedondon. . .
kwang3. . .
shaking hand with jue aziz. . .
tp xpndg cam. . .
yg pnting tangan genggam erat. . .
wah gitu. . .