Wednesday, June 16, 2010

Facts vs Feelings


mmmm. . . kali ni aku berani mati nak kupas topic ni. . . ala, just wanna express ape yg berlaku secara realiti nya dalam dunia skang ni. . . mungkin isu ni ade yg boley org terima dan ade yg boley terima. . . pada yang xboley terima tu, im so sorry. . . but it just a story that i wanna narrate in here. . .

yala. . . dunia gay ni mmg da jadi kebiasaan da sakng ni kan. . . nak tegor individu tu seorang je??? xboley sbb boley dikatakan beratus ribu, or mungkin berjuta-juta lemon kot skang ni yg terjerumus dalam dunia ni. . . nak salahkan siapa??? tepuk bontot, tanya selera. . . ngeeee!!!

org cakap ade individu yg boley insaf n kembali ke pangkal jalan. . . alhamdulillah la kan. . . tapi ade jugak yg separuh jalan jek. . . da kawin ngn laki or pompuan, siap ade anak lagi. . . tap kat belakang still curang dgn pasangan mereka duk melayan jantan or betina!!! so nak salahkan siapa??? org ramai ke, diri sendiri ataupun perasaan ni??? sekali lagi tepuk bontot, tanya selera. . .

yg ni plak yg jenis tegar ckit. . . siap bersumpah xnak kawen n nak teruskan perjuangan yg belom selesai ni. . . memang berani mati kan??? ape2 je la. . . tepuk bontot, tanya selera yer. . .

ape2 pun ni suma naluri hati. . . so, hanya individu tu je yg boley buat keputusan mana yg baik n mana yg buruk. . . so kawan2 suma, tepuk bontot, tanya selera okai. . . papai!!!

5 comments:

HairiAks said...

haha.. tepok bontot tanya selera? suka ayat ni.. lucu r.. kalau aku.. hentak kaki, lu pikir lah sendiri.. hahahahha....

Jantan Keparat said...

huhuhu
betul2!
stju ngn kamu...
huhuh....
tepu bontot??
sakit ade lew...

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah….

guane mung... tepuk vontot tanya selera... hok sedap ke

agzamry said...
This comment has been removed by the author.