Tuesday, June 15, 2010

Ooohhh My Life. . .


Sedar tak sedar da dekat sebulan da cuti semester. . . Dan sebulan ni jugak aku asek duk umah jek. . . Bangun titow jek, mandi pastu online. . . Makan ntah ke mana, minum pun ntah ke mana. . . Hari2 aku layan facebook, youtube, update blog n baca blogger lain, n etc. . . Tu je la rutin aku hari2. . . Nak hang out ngn kawan2, dorang plak busy kerja jek. . . Aku je la yg duk beristirehat jadi sura rumah ni ha. . . Adeh. . . Bosan tu bosan jugak la. . . Tapi aku ni homeboy sikit. . . Suka duk umah jek. . . Dengar lagu memang hobi aku. . . Tak de la aku boring sangat. . .

Dah nak habis cuti ni aku da nak balik shah alam la plak. . . Kuliah start on 5th, but i will come earlier kot. . . Nak settlekan hal rumah n hang out dengan kawan2 kat sana pulak. . . Ngeee. . . kat sana memang aku ni jenis suka merayau sikit. . . Tapi bukan la melepak tak tentu pasal. . . aku ni suka makan. . . So ajak la kawan aku pergi jalan2 cari makan. . . Port banyak tapi belom explore suma lagi. . . Sebelum balik cuti hari tu boleh dikatakan tiap2 malam aku makan kat kg. baru. . . Jumaat malam jek duk bertenggek kat "tuuuuutttt". . . Ape lagi cucuk bulan la. . . Ahakz!!! Pastu pergi lepak kat port wajib, Q Bistro kat cheras. . . Lepas da kenyang suma, gerak pulak pergi tasik. . . Hanya yg tahu je yg akan tahu kat tasik mana aku pergi kan. . Hahahaaha. . .

Pastu pagi2 buta baru la ingat nak balik umah. . . Adeh. . . Ini kah anak bangsa yg nak berjaya??? Hahahaaha. . . Tapi aku tak abaikan pelajaran pun. . . Berjaya dengan cemerlang je result aku yg keluar baru2 ni. . . Winked!!!

So, aku da tak sabar nak balik shah alam. . . Windu nak jumpa kawan2 aku kat sana. . . tak lupa juga yg aku ni tak sabar nak jumpa HubiePie aku!!! yeaaaayyyy. . . pape pun jumpa la kat shah alam nanti okai!!! *siapa yg stay kat shah alam* la kan. . . ngeeee. . . btw, im gonna miss ma family n rumah n kampung aku kat sini. . . ^_*


1 comment:

Adikala said...

hye.! x nak comen apa-2.! just nak kwn jer..